Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις
Τεχνοδόμηση - Αδαμόπουλος Γιώργος
Αττική


Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.

 

Ανακαίνιση σπιτιού:
Η ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι μια πολύ σημαντική εργασία. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολύ εμπείρια ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελεσματα. Το πιο σημαντικό βήμα είναι να αναθέσετε την ανακαίνιση του χώρου σας σε κάποιον με μεγάλη εμπειρία ώστε να συντονίσει τις εργασίες με τον σωστό τρόπο και φυσικά να μην ξεφύγετε από τον οικονομικό στόχο.

 

Η Εταιρεία μας σας παρέχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Ακούμε πάντα αυτά που έχει να πεί ο εκάστοτε πελάτης ώστε να καταλάβουμε τι χρειάζεται και να του προτείνουμε λύσεις. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας ώστε να καταγράψουμε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

 

Ολικές & μερικές ανακαινίσες

Σπιτού
Μπάνιου
Κουζίνας
Διαμερίσματα AIRBNB